Efter ett år av utmaningar väntar nya möjligheter

Hej vänner! Tänk vad mycket som har hänt sedan jag bloggade sist, för inte nog med att jag avvecklat mitt egna varumärke som jag då var i uppstartsfas med, har jag påbörjat en utbildning på IHM Business School i Stockholm där jag läser business management (affärsstrategi och marknadsekonomi) som jag blir certifierad inom i början av februari. Tanken var till en början att endast läsa business management men under hösten och främst sista tiden har jag blivit allt mer inställd på att faktiskt ta en bachelor det vill säga en kandidatexamen inom marknadsekonomi. Målet är att bli klar till 2020 och parallellt till det hoppas jag på att kunna arbeta som konsult inom ovannämnt område.

 

Förutom studier är det givetvis fullt ös hemmavid, det här året har bokstavligen rusat förbi samtidigt som det känns som jag njutit av ”nuet” mer än någonsin. Märkligt egentligen, då motgångarna avlöst varandra i år eller fram tills i höstas då vändningen blev. Tänkte sammanfatta det ytterligare i en årsresumé framöver, inte minst för min egna del.

 

Vad gör du just nu? Studerar, jobbar eller är du kanske föräldraledig? Hade varit så roligt att få en update även från er. 

/Sandra

Kommentera