God morgon lördag

En kopp thé med massor med honung, något annat husmorstips?

Ligger insvept i täcket, nerkrupen i sängen och bara hoppas på att den här förkylningen som är influensaliknande ska släppa och det illa kvickt! Det är som att min kropp senaste veckorna varit mottaglig för alla bakterier och virus för jag kan inte minnas när jag kände mig så sjuk och så tätt i följd senast. Livia har haft feber under veckan, August lika så och nu var det uppenbarligen min tur att bli drabbad. I skrivande stund är svärmor ute och leker med barnen i snön (evigt tacksam, en dag som denna) medan jag mest försöker att överleva och bortse från min långa att göra lista som stod på agendan inför denna helg. Andra advent i morgon och jag inte ens påbörjat julklappsinhandlingen än, eller en varsin julklapp till Mathilde och Livia har det hunnit att bli. Vad August ska få återstår att se, likaså Angelica. Att denna höst rusat förbi kan jag onekligen skriva under. Julkänslan har med andra ord inte infunnit sig än. Är du klar med julklapparna? 

/Sandra

Kommentera