Tredje Advent

Häromkvällen, det gäller att få till de små stunderna i vardagen just nu

Vilken vecka det varit! I tisdags var som sagt konkursförvaltaren här, ett möte som gick väldigt bra och i onsdags hade jag redovisning på IHM gällande vårt projektarbete och affärsanalys av indiska. Jag gick hemifrån vid 06.00 och tåget rullade in vid 00.00 samma dag, jag var med andra ord extremt trött men ända lättad över att den delen var avklarad och godkänd. På tåget hem hamnade jag bredvid en man som jag började småprata med, det visade sig att han jobbat som börsmäklare i över 32år så vi diskuterade aktier, börsen, lågkonjunktur och framtidens utveckling gällande bland annat AI och teknik generellt. Oerhört trevligt och intressant, fick även några goda råd så det finns några bolag jag ska sätta mig in lite mer om efter årsskiftet hade jag tänkt. 

I torsdags var det lucia hela dagen, eller i alla fall så gott som. Morgon för August och eftermiddag för Mathilde och Livia. I fredags skulle jag egentligen ha haft ett lunchmöte i Karlstad men fick avstyra det, istället var jag hemma med Livia som behövde ”mammatid” samtidigt som en hel del administrativt behövde styras upp. Igår var  det julbord med svärföräldrarna och idag står julstäd på agendan. 8 dagar kvar tills jul, jag hinner inte med. 

/Sandra

Kommentera