Årsresumé 2018

Vilket år det varit, långt ifrån lätt men lärdomarna jag tar med mig är ovärdeliga både privat och i mitt framtida, fortsatta företagande. Jag har skrattat, gråtit, firat, velat ge upp, kämpat och i allt det, bland frustration och ett ”jävla anamma” har jag fortsatt hittat mig själv, vem jag är och vilka värderingar jag har, hur klyschigt det än må låta!

Så tack 2018 för erfarenheten du bidragit med, relationerna jag genom året skapat och dessutom sagt upp, för det jag tar med mig från i år är värdet av mig själv, min prestationen och de personer som jag omges av. Det känns skönt att kunna kliva in i 2019 med andra ögon och nya mål. Att kunna applicera teorin från mina studier med praktiken jag de senaste åren erfarit i affärssammanhang.

Topp 5, 2018

Min affärsresa till Kina i januari – Att ensam åka till Hong Kong och vidare till Dongguan var bara det en upplevelse i sig. Jag kommer åka tillbaka när möjligheten finns och har en dröm om att bosätta mig där med familjen under en period.

Legoland med familjen – Så tacksam över dagarna vi fick trots att jag just då mådde oerhört dåligt. Legoland och Legohouse var FANTASTISKT!

Mitt uppdrag åt Uddeholm stål – Att kliva in utan några som helst förväntningar och få ett uppdrag, ett case på ett världsledande bolag inom verktygsstål är något som jag är både tacksam och stolt över.

Resan till Kreta med familjen – Det var magiskt och jag är så glad över att vi kom iväg, kan varmt rekommendera O.B.C. och tänkte dela med mig mer om resan i ett separat blogginlägg.

Mina studier på IHM business school – Att investera i mig själv och en utbildning inom ett område jag verkat och förhoppningsvis kommer att fortsätta jobba inom är det bästa beslutet jag tagit 2018.


Mitt största misslyckande 2018: Att jag varit väldigt frånvarande som mamma, att jag hela tiden fått fokusera på att ”släcka bränder” för att kunna täcka upp förluster har gjort att jag ”inte haft tid”. Det har tärt på samvetet vill jag lova men jag har gjort det jag behövt göra för barnens och familjens skull, på sikt.

Kommentera