REA FAVORITER

*Innehåller Adlinks

1. Overall Ralph Lauren 2. Barnjacka Timberland 3. T-shirt Molo 4. Tröja Livly 5. Innetofflor Move by Melton 6. Barnryggsäck Elefant

Mellandagsrean har dragit igång och enligt mig är det ett utmärkt tillfälle att ladda upp med märkesfavoriter och basplagg till kanonpriser. Ekonomiskt om inte annat! Ovan är ett urval av mina absoluta pojkfavoriter, även om jag blivit mer för färg med åren blir det oftast grått, blått och grönt i dovare kulörer till August. Gärna med mjukare motiv för jag tycker verkligen inte om när det blir ”för coolt”, hade gärna sett att babykollektionerna gick ända upp till 98-104 då jag upplever att kontrasten mellan baby och mini som oftast slutar vid storlek 74-80 många gånger blir för stor, jag vill ju fortfarande att min lilla kille ska vara söt trots att han bär storlek 92 ♥


Kommentera