RESA MED BARN – Ocean beach club Makrigialos

Att resa med barn gick över förväntan men något jag tar med mig från resan till Kreta i augusti är att i samband med bokningen hädanefter kolla upp transfern mer noggrant, tidsavgång och längd för att sitta på en buss mitt i natten utan någon sömn själv och med trötta, sovande barn var inte riktigt optimalt. Minns så väl känslan och tankarna jag hade sista timmen – tar det aaaaaldrig slut men vi kom fram till Makrigialos och Ocean beach club som visade sig vara fantastiskt!

Hotellet låg som väntat beläget uppe på ett berg med en utsikt värd att uppleva och nedanför låg stranden Makrigialos som man nådde med trappor och en gångväg intill perfekt för barnvagnen. Fördelen med stranden var att barnen kunde vara mer fritt, framförallt August som mest ville springa omkring och att ytan vid poolen på OBC var oerhört begränsad. Nackdelen var att vi enbart kunde vara vid stranden två gånger då vågorna var för höga och det flaggades två dagar i rad. Annars var det perfekt, man kunde köpa glass, läsk och sätta upp det på rummet men även hyra solstolar.

Middag innan avgång på gardemoen då vi valde att flyga från Norge som ligger närmast
En trött kille som somnade på flygplanet
Livia gick från rädd till orädd, helt underbar att se!

Vi spenderade så gott som all tid vid poolområdet och turades om att underhålla August som ville bada ena stunden men tyckte det var betydligt roligare att nyfiket springa omkring i nästa stund, tjejerna däremot ville knappt kliva upp för mat och Livia som varit rädd för vatten blev ett helt annat barn som började ta för sig och kastade sig i (bokstavligen).

Utsikten från poolen utöver havet, upplevelsen och känslan där och då var obeskrivlig. För det är så himla fint!

En dag på Makrigialos
August ville mest spana in området
Solnedgången kvällstid var MAGISKT

Då alla aktiviter visade sig vara på Sunwing bokade vi in Lollo & Bernie på vårt rum

För att sammanfatta vår vistelse så skulle jag säga att Ocean beach club är ett väldigt fint och harmoniskt hotell men mer anpassat för större barn. Informationen om att alla barnaktiviteter skedde på Sunwing som trots allt låg en bit bort nådde inte oss förrän dag 3 vilket vilket bidrog till att vi de första dagarna funderade på varför Lollo & Bernie inte kom till poolområdet avsedd tid och så vidare. Så hade önskat att kommunikationen gällande det hade varit tydligare från ving. Annars var det fantastiskt och vi kommer helt klart besöka OBC konceptet igen.

+ Middagen 
Maten var över förväntan, barnen fick buffé och vi vuxna kunde välja mellan olika rätter som tillagades (A la Carte) och det var supergott varenda kväll!

– Slitage
Hotellet är något nedgånget, jättefint men märkbar slitage på flera ställen som skulle behöva rustas upp. Leksakshörnan för att nämna ett tydligt exempel men även allmänna ytor.

Lämna ett svar