Mål inför 2019

2018 leder mot sitt slut och jag kan inte låta bli att fundera på mina drömmar och mål inför det kommande året, för nyårslöften är något som jag sedan länge avslutat med. Körkort, ja ni som hängt med ett tag vet att det varit ett återkommande löfte men i år ska jag banne mig ta tag i det. Jag har även en del ekonomiska mål därav fortsättningen med #veckosparutmaningen på Facebook, även om det mest är en rolig utmaning som resulterar i lite extra pengar vi årets slut.

Ett annat mål jag har är att börja schemalägga vardagen, jag är en listmänniska och att strukturera upp ytterligare hemmavid för ännu mer tydlighet är något jag ska införa 2019 med start redan imorgon. Men först av allt blir det att slutföra min inlämningsuppgift, deadline är den 2/1 klockan 13.00 och på grund av en del privata händelser senaste dagarna har det skjutits upp, in i det sista. Så jag tänkte börja det nya året med att slutföra det.

Sist men inte minst är ett av mina mål att läsa fler böcker under 2019, jag har en hel hög med litteratur som ligger och väntar på mig. 30 minuter varje kväll, en ny rutin jag tänkt införa istället för scrollandet på sociala medier som lätt blir, igenkänning någon? ^^.

Vad är dina mål för 2019? / Sandra

Lämna ett svar