Fullt ös!

Njuter av en kopp kaffe medan lugnet infinner sig hemmavid, diskuterade begreppet egentid och vardagslyx med min vän Stina igår och båda var rörande överens om att få strosa på ICA eller gör den typen av inköp numera klassas in som just det – egentid. Märkligt hur det med åren har förändrats, från SPA, upplevelser till att handla mat ”i det tysta”. Känner du igen dig i det?

Fredag och ytterligare en vecka av det nya året har passerat, för min del har kalendern redan varit fullbokad. Födelsedagsfirande, möte med bank, avstämning med konkursförvaltaren, telefonmöte gällande ett eventuellt samarbete och projekt inom kort, lansering av webb för mitt nya företag Din Strateg (www.dinstrateg.se) och idag väntar ytterligare ett lunchmöte med en annan affärsman lokalt.

Det är med andra ord mycket att stå i för tillfället men jag klagar inte, det är åt rätt håll och det känns helt underbart att få fortsätta med det jag kan som bäst, älskar men numera på ett annat sätt. / Sandra

Lämna ett svar