Jag är tillbaka!

På 6 månader har det hunnit att hända en hel del som ni kanske kan förstå! Sedan mitt senaste blogginlägg i januari har jag hunnit avsluta mina studier på IHM business school och är numera certifierad inom business management, konkursen med Sandra Josefin AB blev klar i februari och kort därpå gick jag en investeringskurs med Almi Invest och Asynjor investmentbolag så blev diplomerad investerare i mars.

Jag blev invald som ordförande i företagarna i Torsby men valde att lämna på egen begäran i juni då jag kände att tiden för den typ av uppdrag ideellt inte gick ihop när jag samtidigt var mitt uppe i att bygga upp mitt egna företag. Ett svårt beslut att ta men just då var det det enda rätta!

Sedan ett halvår tillbaka jobbar jag som konsult, startade en enskild firma i januari och det primära delmålet var att kunna starta upp ett nytt bolag inom 6 månader, det ekonomiska målet nåddes redan i maj och första veckan i juli skickades ansökan till bolagsverket in. En fantastiskt skön känsla!

I höst fortsätter jag att läsa parallellt till mitt företag och arbete, det utifrån flera aspekter då man delvis aldrig blir fullärd och jag anser att kunskap är något som behöver att underhållas men också för att samverka med andra inom samma bransch. Jag kommer att läsa Growth & Marketing Strategy på IHM Business School och därmed vara i Stockholm en- till två dagar i veckan.

2019 har med andra ord haft en bra inledning trots att våren varit väldigt intensiv och stundvis övermäktig, det på grund av att jag försökt hitta en balans och behövt komma ikapp ekonomiskt efter konkursen. Nu har jag byggt en grund och hittat ett arbetssätt som fungerar och med tanke på hur mycket som hänt på ett halvår ska det bli väldigt intressant att se var jag är i januari 2020. För den här resan har bara börjat!

/S

Lämna ett svar