God morgon!

Njuter av lugnet som infinner sig och ett tyst hus, hela familjen sover ännu och utanför regnar det. Efter en vecka med högsommarvärme känns det faktiskt uppfriskande och längtan efter mörka höstdagar börjar alltmer att smyga sig på. 

För lite mer än en vecka sedan satt vi på flyget hem från Rhodos

Sista veckan har gått i ett och förutom att kombinera jobb med ledighet har jag slutligen fått i ordning på mitt kontor. Så gott som. Tänk vad textiler gör mycket för det kreativa sinnet. Jag har även funderat en hel del på mitt nya företagsnamn, ett namn som är mer internationellt gångbart utifrån den bransch jag jobbar mot och de kunder som jag jobbar med idag. Igår landade det och jag ser fram emot att lansera en ny plattform längre fram i höst parallellt till fortsättningen med mina studier på IHM Business School.

Nu blir det påfyllning av kaffet innan barnen vaknar, ha en fin dag! / S

Lämna ett svar