Karlstad

Jag har spenderat dagen i Karlstad tillsammans med min nyfunna vän Julia som jag lärde känna på investeringskursen med Almi Invest och Asynjor Investmentbolag i vintras. Vi diskuterade diplomeringen som bestod utav bolag som pitchade och resonemanget som fördes om att investera eller inte, hur det gått sedan dess och fortsättningen framöver.

Julia är precis som jag fyrbarnsmamma men några år äldre än mig och har hunnit bygga upp en fantastisk aktieportfölj så vi satte oss vid vattnet där vi pratade länge kring sparmål, buffertsparande, fonder, indexfonder och aktier. Även hur mycket som är lämpligt att avsätta till barnen varje månad för att kapitalet ska vara rimligt när de är vuxna. Hur tänker ni kring det?

Det blev lunch på Olssons brygga innan vi begav oss till ikea där J sedan mötte upp mig med barnen, tanken var att handla förvaring hem men tidpunkten (trött barn) var inte rätt så det slutade med att vi istället åkte hem så får vi ta det någon annan dag under veckan istället. 


/ S

Lämna ett svar