Sandra Josefin International AB

Det här med att hitta kontinuitet i bloggandet tycks vare lättare sagt än gjort numera men jag ska försöka avsätta tid till att summera mina tankar oftare än var 12:e dag som det var sedan senaste uppdateringen, för det är lite väl långt …

Sista veckorna har som ni kanske förstår varit fullspäckade, förutom semester i kombination med jobb har jag äntligen fått igenom registreringen av mitt nya bolag. En process som tog över en månad på grund av kompletteringar som behövdes skickas in avseende mitt val av namn men nu är det klart och det känns jätteskönt att ha nått ytterligare ett delmål!

Förra helgen spenderades i Stockholm då jag och J var på fotboll, Atlético Madrid mötte Juventus på Friends Arena och stämningen var på topp. Vi mötte upp min farbror efteråt och åt på fantastisk Italiensk resturang i Gamla stan, vilken service från personalen och jag kan inte minnas när jag skrattade så mycket senast. Underbart!

Lämna ett svar