Måndag

God morgon!
Barnen sover ännu och jag passar på att se över veckan innan det är dags för första skoldagen, Angelica börjar 4:an och Mathilde börjar förskoleklass så det är en stor dag som väntar. Tänk att nästa år går alla mina flickor i skolan, då är det bara August som är kvar på förskolan och det känns rätt skönt faktiskt. Att barnen blir äldre!

I morgon har jag lunch med min vän Maria som driver Juristbyrån Birkhammar & Christenson innan jag tar tåget från Karlstad till Stockholm där två arbetsdagar väntar. Har kundmöten hela onsdagen och ska även äta middag med en oerhört duktig affärsman underkvällen, mer om det sen. På torsdag eftermiddag åker jag hem och på fredag är jag ute hos en kund i Karlstad så det går i ett och jag trivs som bäst så! Nu blir det mer kaffe sedan ska jag väcka barnen, ha en fin måndag! / S

Lämna ett svar