Kontraster

Hej!
Efter ett par intensiva veckor känns det skönt att bara få vara hemma och ”landa” en stund, pendlandet till och från Stockholm veckovis tar mer energi än vad man kan tro samtidigt som studerandet är under en begränsad tid. I februari är jag förhoppningsvis klar och trots att det stundvis känns övermäktigt framförallt då det varit mycket annat parallellt, har jag fått lära mig att sänka ambitionsnivån något, det väsentlig är att jag levererar och blir godkänd.

Gårdagen spenderades på kontoret efter 5 dagar i Portugal, från värme och sol till regn på Arlanda för att sedan mötas utav snö när jag dagen därpå landade i Torsby. Kyligt men sagolikt, barnen älskar snö och jag själv blir alldeles nostalgisk, tänker på Disney filmer som Narnia och Polarexpressen, favoritfilmer som ännu följer med. ”Mamma gråter du” säger barnen och skrattar, och ja, om det är någon gång som jag gråter så är det till filmer. Kan grina kopiöst faktiskt. Och enligt 10åringen här hemma är jag ”sååå cringe” haha.

Segmentering utav målgrupper, uppföljning av statistik samt överblick av Q1 2020 stod på agendan igår tillsammans med min kund som verkar inom bilbranschen. Nästa år kommer jag att sköta budgeten för varumärkena så det blir en utveckling även i mitt uppdrag, kul! Nu blir det studier en stund innan familjen kommer hem, har IHM på fredag denna vecka och stannar över helgen då vi har gemensam analys inför vårt projekt- och examinationsarbete på söndag. Infaller lite dum då jag är borta extremt mycket i november men i december är det lugnare. Längtar tills jag kan vara hemma mer.

/S

Lämna ett svar