Andra drömmar och visioner

Sista kvällen i Portugal spenderades på ett fik nära havet, jag mötte upp en person som jag mötte två år tidigare. Då med andra drömmar och visioner. Vi pratade länge över en kopp thé och Crêpes, om vad som hände med fabriken som skulle ha producerat min kollektion 2017/2018 och som förmodat från min del visade det sig att det blivit ägarbyte en tid innan, de tyska ägarna hämtade hem vinsten och satte sedan bolaget i konkurs. Såhär efteråt är jag glad över att jag inte hunnit gå in med en halv miljon, förvisso hade det inte förändrat utfallet nämnvärt då jag ändå fick sätta Sandra Josefin i konkurs men processen från mailet från management i december 2017 till besluten som fattades därefter var en resa i sig som bidraget till ovärderlig kunskap.

Att det finns en mening med allt kan låta klyschigt i sammanhanget men jag tror någonstans att det finns ett syfte med det som händer, ibland vet man bara inte vad. Hade inte fabriken gått i konkurs hade jag inte börjat studerat på IHM Business School, nu har jag istället en utbildning inom business management bakom mig och snart är jag färdig marknadsstrateg. Det har gjort mig mer medveten och självsäker i affärsmässiga sammanhang samtidigt som det bidragit med vänner och inte minst ett nätverk för livet. Den kunskapen jag har nu hade jag behövt ha då för att kunna förverkliga min dröm och skapa det varumärke som jag ville ha, jag var troligen inte redo att ta klivet och skala upp då. Kanske är jag det nu?

Idag har jag suttit med bokföringen eller snarare sorterat kvitton efter min resa, alltid lika roligt att försöka tolka kvittona när man varit iväg. Har möte i eftermiddag och imorgon flyger jag till Stockholm över dagen och sedan hem igen. Vi ändrade tiden för projektarbetet som skulle ha varit på söndag så det ska bli skönt att kunna ta helg med familjen.
/S

Lämna ett svar