Helg!

Somnade vid 21 igår, fullständigt utmattad efter att ha tagit flyget fram och tillbaka till Stocholm. Tror att jag börjar att bli sjuk, min kropp känns inte helt hundra men samtidigt så har det varit väldigt mycket under en längre tid. Återhämtningskvoten har inte varit den bästa om man säger så men som tidigare nämt är det här en övergångsfas. Den 8 januari ska projektarbetet för Arla in så fram tills dess är det 200% som gäller.

Bild från Lindos i somras, om det är något som får mig att må bra så är det havet. Det bidrar med ett enormt lugn för min del.

Äntligen helg! Även om det innebär tvätt (enorma mängder) och projekt hemmavid känns det skönt att faktiskt få vara hemma. Till veckan ska jag på Sales Awards som är en gala i globen, jag har blivit medbjuden av en vän och oerhört duktig affärsman som vann förra årets pris så det ska bli väldigt roligt att få delta. Det blir också det sista jag gör i år förutom internettdagarna veckan därpå, men sen blir jag hemma. Eller jag har några lektioner kvar på IHM men inga inplanerade resor utöver det.

/S

Lämna ett svar