Sales Awards 2019

Vilken kväll! Sales Awards var fantastiskt och jag kan inte minnas när jag skrattade så mycket, man brukar säga att säljare vet hur man sätter nivån och vårt bord var helt klart on top! God mat, bra underhållning och härliga personer som bidrog till stämningen. Precis vad jag behövde. Vi dansade, alla dansade och det kändes som en enda stor familj framåt natten.

Jag hamnade intill en amerikansk man vars bolag var nominerat för kvällen, de hade gått från en försäljning på $20M till $200M på ett år, snacka om tillväxt! Det gav mig också tillfället att underhålla min engelska, han visade bilder från sina affärsresor i Afrika och vi tittade på djuren, jag älskar Elefanter och en dröm är att få se- och uppleva det i verkligheten.

Det blev många intressanta och även djupa samtal under kvällen, fick med mig flera nya kontakter och just utbytet av kunskap och andra reflektioner är för mig väldigt givande och värdeskapande. En förvaltare undrade hur mycket kapital jag behövde för att återuppta varumärket Sandra Josefin och jag känner mig genuint ödmjuk inför det faktum att så många faktiskt tror på mig, en annan affärsman vid bordet betonade att jag inte var klar – Sandra, när man lär sig kämpa tidigt får man oftast en annan drivkraft! Ge inte upp än. Och vem vet, kanske vågar jag se över möjligheten så småningom…

Jag kom tillbaka till Sheraton runt halv ett, att lämna när det är som roligast är något jag lärt mig genom åren och att dricka vatten de sista timmarna. Det är en dag morgon därpå och då gäller det att bibehålla självdisciplinen. För att orka! Visade sig vara rätt taktik för på IHM väntade analyser av ett business case vi hållit på med under hösten.

Tack till min vän Johnny som tog med mig, som tror på mig och till mina bordherrar och bordskvinnan (vi var två) som bidrog till en lyckad kväll. Vilket gäng!

/S

Lämna ett svar