”You have to walk your walk”

Det finns drömmar och så finns det DRÖMMAR! Och ibland sker det där overkliga, det oväntade och det som man knappt vågat snudda vid i tanken för att det känns så avlägset och skrämmande. Definitionen utav ”You have to walk your walk” har aldrig varit tydligare och jag har fullständigt kastats omkull i mina drömmar och visioner senaste dagarna, åtminstone rent emotionellt då det här troligen kommer att påverka färdriktningen totalt! Om allt går vägen. Samtidigt som jag ÄR livrädd! Och det är en omfattande process.

Häromdagen landade ett mail i min inkorg som fick tårarna att rinna, rinna av lycka, av total rädsla men samtidigt av stolthet över att jag kommit så långt. Hur allt kämpande som stundvis känt helt förgäves tillslut faktiskt mynnar ut i ett resultat jag inte trodde var möjligt och där beslutsfattaren i fråga bjuder in mig till ett möte som ändrar förutsättningarna fullständigt. Jag vet inte vad det kommer att leda till men jag vet att jag precis öppnat en dörr som gör mig livrädd att kliva in i samtidigt som det är något som jag innerst inne vill…

Förlåt för mitt svamlande och kryptiska meddelande men kan inte skriva mer än såhär just nu. Ni kommer att få veta tids nog men det är i ett alldeles för tidigt skede för att kunna säga mer än ovan nu!

/S

Lämna ett svar