Internetdagarna 2019

God morgon! Efter ytterligare två dagar i Stockholm är det skönt att vara hemma igen, landade vid åtta igår kväll och hemma väntade förväntansfulla barn. Livia hade väntat och väntat, hör du planet? hade J frågat, ”nu är snart mamma här” men när han sedan kom ned ett par minuter senare hade hon somnat. Lilla älskling <3

Missade Internetdagarna i måndags eftersom att jag olyckligt nog glömt att boka flyg, att det är fullbokat händer aldrig men tydligen denna vecka så passade istället på att avsätta ett par timmar för den sista egna hemuppgiften på hotellet innan min svägerska och brorsson anlände för en myskväll, de stannade kvar under natten så hon fick sova från 22 till 07 medan jag tog lilleman. Vi alla med barn kan nog relatera till vaknätter och begränsad avlastning så kände att det var det minsta jag kunde göra. Att jag fick sova med en liten 9 veckors var ju inte heller fy skam, helt sanslöst vad man kan älska någon annans barn som sitt egna! <3

Dag två på Internetdagarna inleddes med en föreläsning av Harper Reed som stod bakom Obamas Valkampanj i USA, vilken man och vilken fantastisk föreläsare. Jag skrattade så att jag nästan grinade och blev onekligen berörd däremellan. Näst på tur var temat bygg en hållbar framtid med inkludering som jag valt, ett ämne som väcker starka känslor och något som togs upp och som jag sällan reflekterar över är att för alla är inte inkludering viktigt, hur fruktansvärt och otänkbart det än må låta. För en annan är det en självklarhet!

Hur tänker du kring inkludering och hållbarhet?
/S

Lämna ett svar