Hej December!

Första advent började med missnöjda barn, skrev ett inlägg om det på instagram, läs här och ville fullkomligt ge upp julen och slänga nissehuset i öppna spisen innan julkalendern hunnit börja. Nu gjorde jag givetvis inte det men jag tror de flesta föräldrar kan relatera till julstress och gnälliga barn, frustrationen när man själv försöker skapa ett stämningsfullt hem och göra det magiskt men möts av gnäll och kommentarer om att tomten inte finns, att det inte är alls är ett nissehus, att adventspresenterna kommer från butiken, ja listan kan göras lång… Vad hände med förväntansfulla barn men tindrande ögon? haha. Nåväl, August som är 2,5år var nöjd och Livia som är 5år var något mer exalterad än de andra två. Får glädja mig åt det.

Iskallt ute så en stor kopp kaffe och jobb från soffan står på agendan idag

Veckan inleddes på bästa möjliga sätt med ytterligare ett nytt uppdrag under våren och att hemuppgiften blev godkänd. Efter att ha befunnit mig i ”förvirringens rum” som ena läraren på BM (bussines management) skulle ha sagt under denna höst så känns det skönt att äntligen börja landa. Jag inser hur mycket som kommit ikapp efter att bara ha kört på senaste året, rent överlevnadsinstinktivt så en förhoppningsvis lugn jul med familjen är precis vad som behövs. Tänk vad man uppskattar att vara hemma när man så sällan är det!
/S

Lämna ett svar