Avicii Tribute

Trots ett något sämre platser, längst bak och allra högst upp går det inte att sätta ord på känslan inne på Friends Arena för ett par veckor sedan när det var Avicii Tribute, en hyllningskonsert i Tims minne med artister som Aloe Blacc, Rita Ora, Adam Lambert och Sandro Cavazza. När Tims pappa sedan klev upp på scenen och framförde ett tal kunde nog få hålla tillbaka tårarna. Det var magiskt, mäktigt och en stämning omöjlig att beskriva.

December, 6 dagar kvar tills jul och jag kan knappt begripa vart månaden tog vägen! Förutom slutspurten på IHM har vi varit iväg på två julbord, senast på Dömle herrgård i helgen (rekommenderas varmt), Angelica har haft sin första tävling i rytmisk gymnastik och månaden har så gott som gått i ett… Snart 2020, vart tog året vägen?

Lämna ett svar