Mars 2020 – Äntligen i MÅL!

”Every successful person know how to fail well”, den meningen säger så mycket!

Hej! Länge sedan jag uppdaterade här, tiden har inte riktigt funnits eller avsaknaden av inspirationen har snarare spelat in. Jag har varit fullständigt slutkörd efter höstens intensiva tempo och har därmed valt att ”landa” och skala av. Gett mig själv utrymme att reflektera över vad som är viktigt, vad jag faktiskt värdesätter och åt vilket håll jag vill. Att ha PASSION för det man åtar sig är onekligen en framgångsnyckel, för finns inte passionen då faller allt tillsist…

Den 6 februari mottog jag min certifiering efter avklarad utbildning på IHM, ”Det kommer att finnas enormt många marknadsförare i framtiden men få riktigt duktiga strateger” avslutade vår lärare Calle och det kändes så skönt att det äntligen var klart! Vi skålade gemensamt innan vi, ett par från min klass begav oss vidare för middag och ytterligare ett glas. Tacksam för relationerna utbildningen givit och inte minst den personliga utvecklingen för min del. För som jag tvivlade på mig själv under hösten, det var fruktansvärt. Som ett mörkt täcke som svepte sig över och kvävde mig långsamt. Åtminstone rent känslomässigt.

I slutet av februari fattade jag även beslutet att säga upp mitt nyrenoverade kontor i centrum, egentligen av den simpla anledningen att jag allt för sällan nyttjar det. Onödigt både tidsmässigt och ekonomiskt kan tyckas med tanke på alla inköps som har gjorts och ja, jag är till viss del enig om det MEN faktum kvarstår att provar man inte kan man heller inte veta om det känns rätt eller fel. I mitt fall landade jag ändå i att nej, jag mår bäst- och är som mest kreativ på mitt hemmakontor så det har istället fått ett lyft. Ändrar jag mig framöver jag då får jag helt enkelt se över vilka alternativ som finns då.

Nu blev mitt inlägg jättelångt, jag som mest tänkte ge en kortfattad uppdatering och säga att jag lever. Imorgon väntar Selma SPA med min man, som jag ser fram emot att fylla på med ny energi. Kram Sandra

Lämna ett svar