Egentid på tu man hand

Selma SPA var fantastiskt och det var länge sedan jag kände mig så avkopplad och rofylld i kroppen som efter denna helg. Nya poolerna på utsidan var definitivt ett lyft sedan sist vi var där för ett år sedan och jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka om ett par veckor med min vän Julia för egentid med fokus på investeringar och placeringar även om vi givetvis kommer att utbyta ett och annat ord om livet som småbarnsföräldrar, Julia har nämligen fyra barn precis som jag.

Bubbel i dubbel bemärkelse och en bra bok, de 7 goda vanorna kan jag verkligen rekommendera. (adlink)


Söndag morgon och i skrivande stund sitter jag och letar efter hotell i Portugal som jag åker tillbaka till i maj. Det blir tredje gången för min del och jag känner verkligen tredje gången gillt i detta avseende. Jag skulle ljuga om jag skriver att jag inte är nervös för jag ÄR livrädd (på ett positivt sätt) för detta möte men jag inser, efter en hel del velande att jag skulle ångra mig livet ut om jag låter en möjlighet som denna passera förbi…

Tillbaka till hotell så vill jag denna gång hitta något som har pool, trädgård eller är nära till havet så att jag kan njuta av lugnet och vara i nuet. Som jag tidigare skrivit här, eller om det varit på instagram så finns det inget som får mig att må så bra som vatten. Det bidrar med ett lugn som jag har svårt att finna någon annanstans. Hittills har jag bara besökt Portugal vintertid i november men jag älskar landet, staden, människorna. Jag skulle helt klart kunna bosätta mig där!

Nu blir det ytterligare en kopp kaffe innan det ska hängas tvätt, vardagssysslorna kommer man dessvärre inte ifrån. Även om man kan önska! Kram Sandra

Lämna ett svar